betöltés folyamatban...
Menü
Botiss Magyarország Kft.

Botiss biomaterials

Botiss biomaterials

 

A Botiss biomaterials egy dinamikusan fejlődő német vállalat berlini székhellyel, termékeik világszerte ismertek és keresettek: Európában a Botiss a 2.legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező csontpótló- és lágyszövet regeneráló anyagokat gyártó cég. Termékeik a világ több mint 100 országában elérhetőek a globális hálózati partnerek és az elkötelezett alkalmazottak által, akik szakértők a szájsebészet és az implantológia területén.

A Botiss 360° Think System megalkotásakor egy olyan rendszer létrehozása volt a cél, ami minden indikációra megoldást kínál az implantológia, paradontológia és a szájsebészet területén. A Botiss regenerációs rendszer termékei bebizonyították sikereiket a biztonság, hatékonyság és megbízhatóság szempontjából, számos preklinikai és klinikai vizsgálat által, és ami a legfontosabb, a napi klinikai munkák során, több száz ezer páciensnél világszerte.

http://www.indication-matrix.de/en

 

 

BIOANYAGOK CSONTPÓTLÁSHOZ                     

   

 

cerabone®

A Botiss biomaterials legnépszerűbb terméke a cerabone®, mely egy bovin eredetű csontpótló anyag. Fizikális-kémiai-biológiai tulajdonságai alapján és speciális hidrofil felülete miatt nagyban hasonlít az emberi csonthoz. Egyszerűen kezelhető, 100% tisztaságú, tökéletesen biztonságos és steril anyag, amely kétféle szemcseméretben (0,5-1,0 mm és 1,0-2,0 mm) és négyféle kiszerelésben (0,5-5cc) kapható. 

További információ: https://botiss-dental.com/products/cerabone/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

maxresorb®

A maxresorb® egy biztonságos, megbízható és 100%-ban szintetikus csontpotló anyag, melynek kiemelt tulajdonságai az egyedi összetételnek köszönhető (60% hidroxil-apatit, 40% beta-trikalcium-foszfát) kontrollált felszívódás és a kiváló kezelhetőség. Továbbá, az emberi vagy állati cadaver eredetű csontok olyan alternatíváját kínálja, amely nem hordozza magában a különböző betegségek átvitelének kockázatát.

További információ:  https://botiss-dental.com/products/maxresorb/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

collacone® max

A collacone® max egy rugalmas kompozit anyag szintetikus granulátumokból és sertés kollagénből. A kalcium-foszfát granulátumok (60% hidroxil-apatit, 40% beta-trikalcium-foszfát) biztosítják a térfogat-stabilitást és a megfelelő felszívódást, míg a kollagén segít kontrollálni a vérzést.

További információ:  https://botiss-dental.com/products/collacone-max/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIOANYAGOK LÁGYSZÖVET REGENERÁCIÓHOZ

 

 

 

Jason® membrane

A Jason® membrane egy teljesen felszívódó kollagén membrán sertés pericardiumból, amely az irányított csont- és szövetregenerációt, az implantátum lefedését és a parodontális szövetek regenerációját segíti. A pericardium egyedi összetételéből és szerkezetéből adódóan egy rendkívül vékony, ellenálló, és hosszantartó barrier funkcióval (3-6 hónap) rendelkező membrán, amiből fakadóan nagyobb augmentációs eljárásoknál is kitűnően alkalmazható.

További információ: https://botiss-dental.com/products/jason-membrane/

 

 

 

 

 

 

 

 

mucoderm®

A mucoderm® egy sertés dermisből készült, háromdimenziós kollagén mátrix, mely strukturájában nagyon hasonlít az emberi kötőszövethez. Biztonságos alternatívája az autológ lágyszövet transzplantációknak, valamint számos lágyszöveti augmentációs eljárásnál is alkalmazható.

További információ: https://botiss-dental.com/products/mucoderm/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

permamem®

A permamem® egy nem felszívódó, biológiailag inert és biokompatibilis PTFE membrán. Az anyagot kis pórusméret jellemzi, így védelmet nyújt bakteriális és celluláris behatolás ellen. Ez a kedvező tulajdonság lehetővé teszi a nyílt gyógyulást.

További információ: https://botiss-dental.com/products/permamem/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

collprotect® membrane

A collprotect® membrane egy natív, sertés dermisből készült membrán, amit főként csont - és lágyszövet regenerációhoz használnak a szájsebészetben. Vastagsága 0.4 mm, barrier funkciója 2-3 hónap.

További információ: https://botiss-dental.com/products/collprotect-membrane/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

collacone®

A collacone® egy sertés kollagénből készült, 3-4 hét alatt felszívódó, könnyen kezelhető, vérzéscsillapító anyag.

További információ: https://botiss-dental.com/de/products/collacone/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

diacoll® / Jason® collagen fleece

A diacoll® szintén egy sebgyógyulást elősegítő kollagén, kiváló hemosztatikus jellemzőkkel és gyors felszívódással. Felépítésében és tulajdonságaiban megegyezik a collacone®-al, attól csak alakjában tér el.

További információ: https://botiss-dental.com/products/collafleece-2/

 

 

 

 

 

 


 

Letölthető állományok